lördag 4 februari 2012

The Madman's Return

Blogghelvetet storsatsar och återintroducerar ett legendariskt namn.

Tro nu inte att det blir Dagens demon varje dag bara för att det vore logiskt. Det orkar jag aldrig. Dagens demon kommer när jag känner för det. Aight?

I morgon är det lördag och första deltävlingen i melodifestivalen. Inför denna stora tilldragelse har Dagar & Demoner anlitat en av marknadens billigaste bästa recensenter; Junker Jarl. Ja, ni läste rätt, så genomruttet dålig fantasi har vi numera att vi gräver fram ett av de mest uttjatade namnen i den historiska gödselstacken. Vi har därtill tydligen lagt oss till med ett kungligt vi. Vad tror vi att vi är, en ledarsida?

Nedan följer pressmeddelande kring denna historiska händelse.

------------------------------

Pressmeddelande
Från Infernot
2012-02-04

Dagar & Demoner storsatsar på Melodifestivalen 2012: Anlitar Junker Jarl!

Inför Melodifestivalens första deltävling i Växjö storsatsar den populära bloggen Dagar & Demoner. Bloggens läsare kommer helt kostnadsfritt kunna läsa recensenten Junker Jarls omdömen om de olika bidragen.

- Vi vågar utlova både ris och ros, inte minst eftersom Jarl är fullständigt oberäknelig. Hans kemiska sammansättning är legendariskt instabil, vilket har visat sig otaliga gånger, säger en talesperson för Dagar & Demoner, och påpekar att det är ett kungligt vi han använder.

Junker Jarl försvann från rampljuset kring år 2007, men är nu alltså tillbaka i hetluften. Han kommer enligt talespersoner från Dagar & Demoner att titta på tävlingarna på sin teve, hemifrån, eftersom "det inte finns en chans i helvetet att han släpps in på själva arenorna".

- Vi vill dock understryka att Junker Jarl endast frilansar, och är under korttidskontrakt. Faller detta väl ut kan det bli tal om förlängning ända över den stora Eurovision-finalen framåt maj, säger den mest skräckinjagande talespersonen och stirrar hungrigt på miaaaaaaarrghh!

---------------------------------


PS.
The Madman's Return är albumet som gjorde Snap! världsberömda. Här finns deras största hit Rythm is a dancer, som även innehåller en av världshistoriens säääämsta textrader: "I'm serious as cancer / when I say rythm is a dancer". Men det är en bra låt i övrigt! Spotify | Youtube
DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar