fredag 10 februari 2012

Angry Bird

Nya tider, gamla förmågor.

På grund av Omständigheter så har Dagar & Demoner beslutat sig för att avsluta samarbetet med den billige skicklige recensenten Junker Jarl. Men misströsta icke! Istället har vi nöjet att presentera en helt ny recensent; Arga Arghild, som är ännu billigare skickligare!

Nedan följer ett kort pressmeddelande med biografi.

Pressmeddelande
Från Infernot
2012-02-10

Arga Arghild nytt schlagerankare på Dagar & Demoner!

Inför melodifestivalens andra deltävling kan bloggen Dagar & Demoner presentera sin nya schlagerrecensent: Arga Arghild från Ilsketräsk. Arghild kommer följa schlagerfestivalen för Dagar & Demoners räkning, och läsarna kan räkna med många insiktsfulla och djuplodande analyser.

- Arghild har mångårig erfarenhet av att bedöma och betygsätta resultatet av andra människors slit och vedermödor. Vi är extremt nöjda med att förhandlingarna gick i lås, säger en sönderslagen talesperson för bloggen.

- Helvetes jävla piss! Kallar du det här för ett citat?! Jag ska nog ge dig ett citat du minns! vrålar Arga Arghild argt och svingar sin pansarförstärkta handväska av sälbabyskinn på ett oroväckande sätt.

- Detta är en ny ärorik era i Dagar & Demoners fantastiska resa! Våra bloggkonkurrenter tar massjälvmord vid inloggningens murar! Hell chefen! Slutligen vill jag bara säga: Spring för livet! avslutar talespersonen och lyckas nästan undvika att träffas av handväskan.

Arga Arghild är född 1927 i Ilsketräsk. Hon har varit arg "så länge jag kan minnas, begrips, idiotjävel?!" och är känd bland annat från slaget om Domusparkeringen i Bråkeholm 1966, samt inte minst från vrålmassakern på Ullared 1984. Hon har gett ut 56 talskrikböcker och är allmänt avskydd av hela sin omgivning.

2 kommentarer:

  1. Heh. Något säger mig att det kommer att bli "fel låt vann" oavsett vilken som vinnAJ! Sluta slå mig, tantjävel! Jag får väl vara lustig om jag viAJJE! *flyr*

    SvaraRadera
  2. Jag håller en tumme för Di Leva imorgon, utan att veta säkert.

    Arghild hälsar att hon håller en tumme för massivt kaos och dödliga elfel.

    SvaraRadera