söndag 12 februari 2012

Crazy bitch

Traditionell teveunderhållning visar sig inte falla den äldre tittarskaran på läppen, här manifesterad i en enskild recensents sakliga bedömning.

Dagar & Demoners frilansande recensent Arga Arghild från Ilskemåla har en hel del åsikter om Melodifestivalens deltävling 2.

Katastrofelände på bästa sändningstid
Slyngel!
Här hade jag och Gun-Brygg ockuperat soffan för en trevlig stunds underhållning, men icke! Är det dylikt trams som tv-licensen används till? Vad hände med alla trevliga caféprogram!? Det är för mycket utländska språk på teve, särskilt på de dära MTV och CNN. Varför sjunger de jävlarna inte på svenska? Och varför tillåter programcheferna dialekter? DET ÄR INTE SÅ LÄTT FÖR OSS GAMLA ATT BEGRIPA VAD SOM SÄGS!!!

Kläderna sen, huajaj! Satans påfund, säger jag bara! Stackars flickebarn som tvingas stolpa runt i alldeles för korta kjolar - Jesus förlåt dem - och färger som inte borde få finnas! Gubbarslen i kjoltyg, tänker ingen på barnen?! Finns det ingen myndighet som kan stoppa denna indoktrinering?

Jo visst, en ung herre var lämpligt uppklädd för tevepubliken, men han bröt snart ut i värsta dunka-dunka-akten. Fruktansvärt, kan inte Arbetsmiljöverket utföra korrekta bullermätningar och få det här spektaklet att upphöra? Var är de finstämda melodierna från programmets barndom? Då finge vare sig dialekter, utomländska språk eller detta helvetiska dunkadunka-elände!?!

Både jag och Gun-Brygg är överens om att programchefen borde åtalas för hot mot folkhälsan! SKA DET VARA SÅ SVÅRT?! FÖRBJUD DJÄVULENS OLJUD! Och så vill vi ha mer dragspel! En av de stackars flickebarnen hade ett dragspel, men det hördes ju knappt i all kakafoni! Minst ett dragspelssolo i varje bidrag tycker vi är ett lämpligt antal! Hör ni det, satans lakejer på televisionen! VA?!

Med vänliga hälsningar
Fröken Arga Arghild
Ilskemåla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar