söndag 19 februari 2012

I take pictures

Spermarelaterad reaktion leder till rekordmånga bilder. Nu också med drinkrecept.

Arga Arghild låter meddela att hon är så arg över att SVT "låter den där ordkrämaren Ranelid stå och vråla om sädesvätska i teve" att hon inte ids recensera deltävling tre i årets Melodifestival. Kanske återhämtar hon sig i tid till nästa helg, eller åtminstone kanske till finalen.

Istället följer här en intressant bilddokumentär där vi får följa blogghelvetet under en vintrig svensk lördagkväll år 2012.


I en busskur, i väntan på buss 401, som skulle ta mig och herr Flow hem till Oakman.
Ute i alldeles för god tid. Dumarsel. Får frysa.


Här har värden fixat en rejäl laddning Vodka Marianne! Vodka Marianne är helt enkelt krossade Marianne-karameller som värmts upp och sedan kylts ner, blandat med vodka. Smakar alldeles förträffligt vidrigt! Så kan det bli när man inte har något groggvirke hemma.
Visst ser det lite ut som bajs?


Här ser vi mr Flow avnjuta en Vodka Marianne. Se så glad han är.
Det ser ut som såna där grejer killarna i Dirty Sanchez brukar dricka "on a dare".


Av någon anledning uppstod en diskussion om att taket "var för lågt". Efter mätning kunde dock värden konstatera att takhöjden följer standardmåttet om 2 meter och 40 centimeter nästan på pricken: 2,38 meter blev domen.


Och så här såg det ut på kvällens första anhalt. Bilderna kommer i konstig ordning och jag orkar inte fixa till det. Precis som i t ex de senare Final Fantasy-spelen finns ändå ingen begriplig handling, så varför bry sig?


Och så kallar de MIG för Spotify-Hitler. Bah!


Vid en första anblick ser det kanske ut som en galnings verk, ett brev bestående endast av ordet AH AH AH AH AH och lite blodstänk, men det är faktiskt ackord och en text. Flow är ju såndär musiker och skriver ner saker när han kommer på dem.


Fotot av en drink, stående på bardisken, är den sista bilden i
mobilkameran som finns från kvällen.
Detta är mycket talande.


PS.
Photographic pictures.
DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar