tisdag 16 augusti 2011

By the way, How much is the fish?

Vår hjälte goes all matlagning on your asses! Ska inte tolkas bokstavligt. Jag tillagar min föda i rendiskade kastruller och pannor, inte på rövar. Dessutom: skulle det inte göra väldigt ont att t ex hacka lök på någons skinkor?

Numera väljer jag alltid recept från grabbarna i Regular Ordinary Swedish Meal Time. Här den svenska klassikern "Fishdicks":

3 kommentarer:

  1. LOL! Skrattar så jag gråter! XD

    Jag måste prova att laga mat så någon gång, men Fredde får nog stå för potatisskalandet i sånna fall!

    SvaraRadera
  2. "Sidepork pandemonium" är ett favoritrecept med herrarna. Fredde bör få stå för städning och diskning efteråt också, tycker jag! :D

    SvaraRadera
  3. Blargh! Jag glömde fullständigt bort att skicka min fyndiga kommentar, men den är så fyndig att jag skickar den nu, fast den är två veckor försenad.

    *anlägger ett sliskigt Fredde Granberg-leende*

    "skulle det inte göra väldigt ont att t ex hacka lök på någons skinkor?"

    Jo, men inte hälften så ont som att hacka skinka på någons lökar!

    *badum-tish!*

    *öppnar en burk applåder*

    *duckar för den ruttna tomaten*

    SvaraRadera